Serneke anställer VD till affärsområde Fastighet

2016-08-22

Krister Johansson har rekryterats till positionen som VD för Sernekes affärsområde Fastighet. Inom affärsområdet förvaltar och utvecklar Serneke fastigheter för långsiktig värdestegring.

- Jag har följt Serneke under en tid och har sett hur bolaget fortsatt att växa och lyckats med det ingen annan vågat ge sig på. Det är ett spännande bolag som verkligen är i framkant när det gäller att vara samhällsbyggare. Jag är säker på att man kommer lyckas även i framtiden och ser fram emot att få vara med på resan, säger Krister Johansson.

Krister har under de två senaste åren varit VD för Fastighetsaktiebolaget Tornstaden. Innan dess var han byggchef på Mölndalsbostäder och var då bland annat med och utvecklade Mölndals centrum.

På Serneke kommer Krister hantera nya projekt inom affärsområde Fastighet samt sköta den tekniska förvaltningen, men främst kommer det handla om att förbättra och utveckla nya och befintliga fastigheter.
- Krister har precis den bakgrund och erfarenhet som vi behöver och vi kommer ofta i kontakt med intressanta projekt som passar oss perfekt att förvalta och utveckla, säger Ola Serneke, VD Serneke Group.

Krister Johansson tillträder tjänsten som VD för affärsområde Fastighet den första veckan i december. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden