Serneke bygger bostäder i Borås

2019-07-16

Serneke Bygg har tecknat avtal med Cernera Fastigheter AB om att bygga ett flerbostadshus med 43 bostadsrätter i Bergdalen i Borås. Ordersumman uppgår till cirka 74 miljoner kronor.

Brf Vyn innefattar 43 bostadsrätter i olika storlekar med fokus på hög standard och bekvämlighet. Lägenheterna är välplanerade med mycket ljus och generösa balkonger. Under huset kommer ett parkeringsgarage byggas som ger boende i huset möjlighet till egen parkering.

Bostadsområdet Bergdalen i Borås är centralt beläget med en blandning av villor och flerfamiljshus. Brf Vyn kommer ha närhet till såväl centrum som natur och aktiviteter.

–         Det är med stor glädje vi åter ger oss in i ett projekt tillsammans med Cernera Fastigheter AB här i Borås. Det är ett intressant projekt som har ett bra läge och hög standard. Vi är glada för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt samarbete med Cernera Fastigheter AB, säger Peter Andersson, arbetschef på Serneke Bygg.

–         Vi är oerhört stolta över vårt projekt Vyn, vi har verkligen satsat på den arkitektoniska utformningen samt de ut- och invändiga kvalitéerna som finns i projektet. Vi tycker att detta projektet passar Serneke då vi har haft ett långt och fint samarbete, säger Felix Smith, försäljningschef bostad, Cernera Fastigheter AB.

Planerad byggstart av Brf Vyn är augusti 2019 och projektet beräknas stå klart första kvartalet 2021.

Ordervärdet på cirka 74 miljoner kronor inkluderas i orderingången för tredje kvartalet 2019.

Peter Andersson

  • Arbetschef, Borås/Alingsås
  • Humlegatan 15, 504 51 Borås
  • 0704-31 51 17

Nyheter

Börsmeddelanden