SERNEKE bygger Jysk-butik i Alingsås

2014-12-21

SERNEKE har fått i uppdrag att tillsammans med Ekström Fastigheter bygga den nya Jysk-butiken på Bolltorps Handelsområde i Alingsås. Detta sker genom ett partneringavtal och byggnationen påbörjas efter årsskiftet.

Bolltorp har snabbt vuxit och blivit ett starkt handelsområde som nu bland annat rymmer livsmedelsaffär, möbel-, färg- och inredningsbutiker, bilhandlare, gym och frisör. Nu ska en 1400m² stor Jysk-butik adderas till de redan befintliga verksamheterna. Butiken kommer att ligga mitt emellan Flügger färg och Ö&B som flyttade dit under hösten.

SERNEKE och Ekström Fastigheter har nu ingått ett partneringavtal för byggnationen av Jyskbutiken, som en fortsättning på ett längre samarbete.

-Jag är jättenöjd med samarbetet med SERNEKE, det fungerar väldigt bra. SERNEKE är både kostnadseffektiva, lösningsfokuserade och positiva byggare, säger PA Ekström, VD på Ekström Fastigheter.

- Vi tackar för förtroendet att gemensamt med Ekström Fastigheter få bygga butiken på Bolltorps Handelsområde. Det är ett fördjupat samarbete med en visionär kund som vi ser fram emot, säger Davor Sinik, Arbetschef.

Den nya butiken väntas stå klar efter sommaren 2015.

 

Nyheter

Börsmeddelanden