Serneke etablerar ny region i Mellansverige

2018-09-05

Serneke fortsätter sin expansion och satsar nu i Örebro län, Värmland och Dalarna. Daniel Lindén blir regionchef med ansvar för etableringen. 

Serneke har hittills organiserat sin verksamhet i tre regioner: Syd, Väst och Öst med huvudsakligt fokus i och omkring de tre storstadsregionerna Malmö, Göteborg och Stockholm. Koncernen har totalt 15 kontor runt om i landet. Serneke tar nu nästa steg i sin vidare expansion i Sverige genom att etablera verksamhet i Mellansverige, där Daniel Lindén blir ny regionchef.

– Vi ser potential för vår verksamhet i Mellansverige, som innehåller flertalet strategiskt viktiga orter för oss att etablera verksamhet i. Med rekryteringen av Daniel Lindén får vi in en bred namnkunnig kompetens som tar helhetsgreppet kring vår expansion i denna del av landet, säger Daniel Åstenius, VD på Serneke Bygg.

Daniel Lindén kommer närmast från en 20-årig karriär inom Skanska där han haft flera chefsposter, senast från kommersiell affärsutveckling och dessförinnan som distriktschef i Värmland.

– Det blir en fantastiskt rolig och spännande utmaning att få ta samhällsbyggandet i Sernekes anda vidare till denna region som jag känner sedan tidigare, säger Daniel Lindén.

Daniel Lindén tillträder sin tjänst 5 november 2018.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Nyheter

Börsmeddelanden