Serneke förstärker i Väst

2015-06-30

Serneke har utvecklat flera stora och unika projekt såsom Nordens högsta byggnad och multisportarenan i Göteborg. Nu satsar bolaget ytterligare på projektutveckling och förstärker organisationen i Väst. Den 15 juni började Anna Tirén som projektutvecklare efter att under en tid ha varit konsult på företaget.

- Under min tid som konsult har jag fått en väldigt bra uppfattning av Serneke. Det är ett framåt och driftigt företag med engagerade medarbetare, säger Anna Tirén. 

Anna kommer från konsultfirman Bygg-Fast där hon arbetat med tidiga skeden, detaljplanprocesser och fastighetsutvecklingsprojekt. I grunden är hon Civilingenjör i lantmäteri och innan hon började på Bygg-Fast arbetade hon på Niras med tidiga skeden och hyresgästanpassningar.

På Serneke kommer hon att arbeta med projektutveckling både vad gäller kommersiellt och bostäder.  
- Jag ser fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen i företaget. Det finns det stora möjligheter till eftersom det är ett stort men samtidigt litet företag där man jobbar tätt ihop under hela processen vilket är roligt, säger Anna.

- Vi är väldigt glada att Anna valt att börja hos oss. Med Annas kunskaper och erfarenhet kompletterar hon oss övriga i gruppen på ett bra sätt och med det engagemang och den energi Anna bidrar med så kommer vi nu kunna ta ytterligare steg framåt, säger Patrik Lindström, VD för Serneke Projektutveckling.

Nyheter

Börsmeddelanden