Serneke förstärker med pressansvarig

2016-11-23

Serneke har rekryterat Johan Live som pressansvarig. Johan kommer att arbeta med att samordna och utveckla Sernekes pressarbete och medierelationer. Han kommer närmast från flygplatsbolaget Swedavia där han sedan 2010 har jobbat med dessa frågor.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba för ett företag som är i så stark utveckling och som har så mycket spännande projekt på gång. Det finns mycket att berätta för omvärlden om Sernekes verksamhet och visioner för framtiden, säger Johan.

Johan har 20 års erfarenhet av frågor kring kommunikation, journalistik och media. Förutom kommunikationsarbete för Swedavia, har Johan tidigare bland annat varit verksam som journalist inom dagspress och som kommunikatör inom både offentlig och privat verksamhet. Funktionen som pressansvarig är ny på Serneke och blir en del av kommunikationsstaben. Rollen tillsätts för att kunna möta det ökade intresset för bolaget från press och media.

– Johan är efterlängtad och kommer bli ett viktigt tillskott för vår avdelning och för bolaget. Genom en renodlad tjänst som pressansvarig kan vi utveckla våra medierelationer i takt med vår expansion och framtid som noterat bolag, säger Tomas Järund, kommunikationschef på Serneke.

Johan Live tillträdde sin tjänst på Serneke den 14 november.


För mer information, kontakta:

Johan Live, Pressansvarig
Tel: +46 768 681137
johan.live@serneke.se

Tomas Järund, Kommunikationschef
Tel: +46 704 455087
tomas.jarund@serneke.se


Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Koncernen grundades 2002 och har idag intäkter över 3 miljarder kronor och mer än 800 anställda. Genom att tänka nytt driver Bolaget utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Bolaget bygger och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler, offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Bolagets kunder utgörs av offentliga och kommersiella beställare och verksamheten är fokuserad kring de tre storstadsregionerna Göteborg (Region Väst), Stockholm (Region Öst) och Malmö (Region Syd). Serneke har sitt huvudkontor i Göteborg och kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Borås, Halmstad, Strömstad, Trollhättan, Varberg och Alingsås.

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden