Serneke rekryterar arbetschef i Malmö

2018-10-01

Eva Frostberger tillträder idag, den 1 oktober, som Arbetschef för Serneke Bygg i Malmö. Hon kommer närmast från NCC och ska utveckla Sernekes verksamhet i region Syd.  

Eva Frostberger har lång erfarenhet inom byggbranschen och kommer närmast från NCC där hon varit i tio år.

Tidigare har hon arbetat på Grontmij, Pantektor och Skanska. Under åren har Eva haft olika roller inom allt från projektledning, kvalitetsansvar, miljöinventering, partneringledning till affärschef. Hon har varit inblandad i projekt gällande flygplatser, lager, terminaler, äldreboende, flerbostadshus, skolor och kontor.

Eftersom Eva är uppväxt i Alingsås har hon haft ögonen på Serneke under en längre tid och följt företagets resa. När hon nu själv kliver ombord som arbetschef blir hennes huvudsakliga uppdrag att kontraktera projekt till Serneke och driva dem genom produktion på ett lönsamt och effektivt sätt med hjälp av projektledarna.

-Serneke är ett ungt bolag vilket känns spännande. De är dessutom förhållandevis nya i regionen vilket gör att jag hoppas kunna vara med och utveckla och etablera verksamheten på ett positivt sätt. Jag har varit i byggbranschen i många år och känner mig trygg i min roll och mitt kontaktnät. Jag hoppas det ska bidra till att utveckla Sernekes verksamhet i Malmöregionen, säger Eva Frostberger.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden