Serneke rekryterar arbetschef till Växjö

2017-06-26

Växjöregionen är ännu en av de tillväxtmarknader där Serneke satsar för att vara med och bygga åt en växande befolkning. Stefan Blomkvist blir ny arbetschef för Serneke i Växjö med uppgift att bygga organisation och ytterligare etablera Serneke genom nya projekt. 

– Jag tilltalas av den värdegrund som Serneke har och som den personal jag hittills stött på verkligen visar att de jobbar efter. Jag ser ett spännande, utmanande och roligt jobb framför mig, säger Stefan Blomkvist.

Stefan har erfarenhet från VD-jobb på två kommunala fastighetsbolag, från egenföretagande i säkerhetsbranschen och från jobb som affärschef hos NCC.

Fotbollsarenan Myresjö Arena och Fortknox Arena för innebandy är två större projekt i Växjö där Stefan haft en ledande roll i arbetet.

Stefan Blomkvist tillträder sitt jobb som arbetschef på Serneke den 1 september i år.

– Vi välkomnar Stefan till Serneke och jag ser fram emot att utvidga vårt engagemang i kommunen. Vi har en långsiktig strategi för Växjö och med Stefan vid rodret ser jag en mycket god möjlighet att vi når våra mål tidigare än planerat, säger Daniel Åstenius, VD på Serneke Bygg.


För mer information, kontakta:

Stefan Blomkvist, arbetschef Serneke Bygg
Tel: +46 708 511 514
stefan.blomkvist@serneke.se

Daniel Åstenius, VD Serneke Bygg
Tel: +46 70 813 79 82
daniel.astenius@serneke.se

Johan Live, pressansvarig
Tel: +46 768 68 11 37
johan.live@serneke.se

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden