Serneke rekryterar fastighetsjurist

2016-04-07

Som ett led i utvecklingen av affärsområdet Projektutveckling rekryterar Serneke en fastighetsjurist. Maria Loinder tillträder tjänsten i början av augusti. Hon kommer närmast från Setterwalls Advokatbyrå.

Serneke bedriver en omfattande och ambitiös projektutveckling, huvudsakligen i storstadsregionerna Göteborg, Stockholm och Malmö. Rekryteringen görs för att förstärka organisationen ytterligare och för att möta verksamhetens fortsatta expansion.

– Fastighetsjuridiken är grunden till alla affärer och projekt vi genomför. Maria kommer med sin kompetens och sitt engagemang att bli en viktig kugge i vår verksamhet. Vi är glada att hon valt att börja hos oss, säger Patrik Lindström, vd Serneke Projektutveckling.

Maria Loinder har mångårig erfarenhet av fastighetsrättsliga frågor. De senaste fem åren har hon varit verksam som advokat på Setterwalls Advokatbyrå i Göteborg och dessförinnan arbetade hon på Kilpatrick Townsend i Stockholm.

– Det är en spännande tjänst i en intressant och expansiv koncern. Det känns kul och utmanande att komma till Serneke, att få arbeta tillsammans med kompetenta och drivna medarbetare och vara delaktig i koncernens fortsatta utveckling, säger Maria Loinder. 

Nyheter

Börsmeddelanden