Serneke rekryterar ny affärsutvecklare för Mälardalen

2016-12-01

Serneke förstärker sin position i Uppsala och Mälardalen genom att rekrytera ny affärsutvecklare. Fredrik Hjortzén startar sin anställning i dag med målet att öka Sernekes närvaro i regionen.

Fredrik Hjortzén kommer närmast från en tioårig anställning på Skanska där han senaste tiden har jobbat med kommersiell projektutveckling. Han har också hunnit med fem år på Skanska Nya Hem.

– Jag ser fram emot att jobba med ett bolag som har en så tydlig tillväxtplan och där man tar stadsutveckling på allvar med en mångfacetterad produktportfölj. Jag hoppas kunna bidra med ett stort kontaktnät och kunna bryta ny mark i regioner där Serneke tidigare inte varit verksamma, säger Fredrik Hjortzén.

Patrik Lindström, VD på Serneke Projektutveckling kommenterar sin senaste rekrytering:
– Fredriks engagemang, breda erfarenhet och lokala förankring gör att han kommer att komplettera vår grupp på ett bra sätt. Tillsammans med Fredrik kan vi öka vår närvaro i marknaden och bredda oss geografiskt.

Serneke finns sedan tidigare etablerade i Stockholm-Uppsalaregionen med ett tjugotal projekt. Målet är att öka närvaron på orter som växer i regionen, som Uppsala, Enköping, Västerås, Linköping och Örebro.

För mer information, kontakta:

Patrik Lindström, VD Serneke Projektutveckling
patrik.lindstrom@serneke.se
0704-31 51 91

Johan Live, Pressansvarig
Tel: +46 768 68 11 37
johan.live@serneke.se

Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 800 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag, vilket är en styrka över konjunkturcykler. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden