Serneke rekryterar två arbetschefer för ombyggnadsprojekt i Stockholmsregionen

2018-01-30

Serneke Bygg fortsätter att expandera sin verksamhet i region Öst genom rekrytering av två nya arbetschefer med inriktning på ombyggnadsprojekt i Stockholm och Mälardalen. Marlene Wiberg, med ansvar för ombyggnad av kommersiella fastigheter, och Mathias Sjö, med inriktning mot renovering av flerfamiljshus, startar på Serneke i februari.

– Vi ser mycket fram emot att välkomna Marlene och Mathias i laget, säger Fredrik Elmgren, regionchef för Serneke Bygg Öst.

– Serneke är i dag en etablerad aktör inom nybyggnation. Nu tar vi nästa steg på marknaden i Stockholm genom att addera kompetens med fokus på ombyggnadsprojekt, dels av bostäder dels av lokaler och skolor. Vi tror att ROT-marknaden kommer vara fortsatt stark under lång tid framöver och ett område där investeringarna fortsätter även i en framtida lågkonjunktur, fortsätter Fredrik.

Marlene Wiberg kommer närmast från en roll som arbetschef hos TL Bygg, en del av Atrium Ljungberg-koncernen.

– Jag tycker att Serneke representerar något speciellt, något som jag vill vara en del av. De människor jag träffat på Serneke visar på ett driv och kompetens utöver det vanliga, och tillsammans finns potential att bygga något stort, säger Marlene angående varför hon valt att börja på Serneke.

Mathias Sjö kommer även han från en roll som arbetschef, men hos VT Construction. Han har haft ansvar för bland annat omställningar av fastigheter från kontor till bostäder och renovering av bostäder i flerfamiljshus.

– Jag kommer närmast från ett mindre och nystartat företag där jag har varit delaktig i utvecklingen av företagets struktur och organisation. Nu känner jag att det är tid för mig att jobba i ett större företag, men som fortfarande har en känsla av närhet till varandra kombinerat med stabil framåtanda. Serneke är ett sådant företag, säger Mathias.

Nyheter

Börsmeddelanden