Serneke renoverar kontorsfastighet på Kungsholmen

2018-10-19

Serneke har fått i uppdrag av AFA Fastigheter att hyresgästanpassa fastigheten Kv. Gångaren 15 i Stockholm åt hyresgästen Stockholm läns landsting (SLL). Renoveringen omfattar en yta på cirka 11 000 kvadratmeter.

Hyresgästanpassningen innebär en ombyggnation av fastigheten för att anpassa den till SLLs verksamhet. Uppdraget består i att utföra ändringar i planlösningen, renovering av våtrum, nya pentryn, renovering och utbyte av hissar, utbyte av samtliga elinstallationer, anpassning av alla övriga installationer samt nya ytskikt. Fastigheten uppfördes 2001 och är belägen på Lindhagensgatan på Kungsholmen i Stockholm.

– Vi är glada för förtroendet från AFA Fastigheter och gläds även åt att vi fortsätter att etablera oss i ROT-segmentet i Stockholm med ytterligare ett spännande och omfattande projekt, säger Marlene Wiberg, arbetschef på Serneke Bygg.

– Uppdraget att anpassa lokalerna i fastigheten Gångaren 15 för vår hyresgäst Stockholms läns landstings olika verksamheter är omfattande och spänner över en lång tid. Vi ser fram emot att samarbeta med Serneke i detta uppdrag, säger Stefan Hedengren, Teknisk chef på AFA Fastigheter.

Byggstart sker under oktober månad 2018 och projektet ska vara slutfört i september 2019.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden