Serneke Sverige förstärker med ny roll

2020-12-11

Serneke Sverige har rekryterat Emile Hamon, som får rollen som strategi- och verksamhetsutvecklingschef för entreprenadverksamheten i bolaget.

- Vi har ju som ett av våra uttalade mål att stärka lönsamheten. Emiles roll blir att stödja och utveckla vår produkt och vår affär för entreprenadverksamheten i Serneke Sverige. Han kommer således att bli en viktig kugge i arbetet med att bygga ett starkare Serneke med bättre stabilitet och lönsamhet. Emile besitter både erfarenhet och kunskap som kommer att bli framgångsfaktorer. Jag är mycket glad att han vill ansluta till vårt team och önskar honom varmt välkommen, säger Anders Arfvén, VD för Serneke Sverige.

Emile Hamon kommer närmast från Skanska och rollen som avdelningschef Processområde Entreprenad. Han har även haft en stor del av sin karriär hos Veidekke där han bland annat haft rollen som verksamhetsutvecklingschef för bolagets svenska verksamhet med fokus på produktivitet.

Emile kommer att ingå i ledningsgruppen för Serneke Sverige. Förutom det strategiska arbetet med att utveckla affären och verksamheten, kommer han att få ett operativt ledningsansvar för stödfunktionerna KMA, Inköp och Kalkyl på central nivå.

- Jag ser verkligen fram emot möjligheten att bidra till Sernekes fortsatta resa med fokus på verksamheten och affären. Vi ska fortsätta utmana, bygga smart och hållbart, säger Emile Hamon.

Emile tillträder sin tjänst den 14 december 2020.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden