Serneke tillsätter chef för Region Stockholm

2022-10-10

Serneke stärker sin närvaro och affär i Stockholm och tillsätter Gustav Bergstedt som regionchef i nybildade Region Stockholm.

– Det känns både hedrande och utmanande att få ta mig an rollen som regionchef. Stockholm/Uppsala är en otroligt viktig marknad där jag under lång tid varit verksam och jag ser verkligen fram emot att i mitt nya uppdrag fortsätta utveckla vårt erbjudande. I min nuvarande roll som arbetschef har jag lärt känna vår organisation väl och kommer tillsammans med den att säkerställa långsiktig lönsam tillväxt, säger Gustav Bergstedt.

Gustav Bergstedt kommer i sin nya roll arbeta primärt med att stärka Sernekes affär i Stockholmsområdet. Det är ett led i att öka bolagets närvaro på storstadsmarknaderna, där motsvarande satsning även gjorts i nybildade Region Göteborg.

Gustav har arbetat på bolaget sedan början på 2021 i rollen som arbetschef i Region Öst. Han har dessförinnan 15 års erfarenhet ifrån olika chefsbefattningar på Skanska och JM.

– Det är extra roligt att vi kan göra en intern tillsättning på en så pass central roll som regionchef Stockholm. Stockholm kommer vara en av våra viktigaste marknader för vår framtida stabila utveckling. Gustavs ledarskapserfarenheter och det faktum att han känner till vår verksamhet väl kommer bidra till vår fortsatta utveckling i Stockholm, säger Mikael Hultqvist, VD Serneke Sverige.

Gustav tillträder sin nya tjänst omgående.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden