Serneke utökar satsningen i Stockholmsregionen

2016-09-07

Som ett led i den planerade expansionen flyttar nu Serneke sitt Stockholmskontor från Gustavsberg till norra Kungsholmen och Franzéngatan 1B i centrala stan.

Serneke etablerade bygg- och projektutvecklingsverksamhet i Stockholm hösten 2014.  Under sommaren 2016 anställde även Serneke Anläggning en arbetschef i regionen som ett första steg i att etablera anläggningsverksamheten i huvudstaden. Flytten in till centrala Stockholm är ett sätt att bibehålla närheten i bolaget och samtidigt öka tillgängligheten.

- På det nya kontoret samlar vi vår verksamhet inom bygg, anläggning och projektutveckling under ett tak, vilket är en del av styrkan i vårt erbjudande. Vi ökar tillgängligheten för både anställda och kunder och underlättar därmed också vår expansion i regionen, säger Ola Serneke, VD Serneke Group.

Stockholm är navet i expansiva Mälardalen med stor efterfrågan i såväl Uppsala och Eskilstuna som flera andra tillväxtorter. 
- Vi har haft bra tillväxt de senaste åren men ser ytterligare potential nu som en etablerad utmanare till branschens stora. I Stockholmsområdet har vi investerat både i medarbetare och bolag för att skapa en ordentlig plattform att växa ytterligare från, säger Ola Serneke. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden