Södercity i Kungsbacka klart för inflyttning

2016-03-02

Serneke har nu färdigställt köpcentrumet Södercity i Kungsbacka. Handelsstaden får därmed ytterligare ett handelshus på 6000 kvadratmeter där Willys, Nordic Wellness, Blomsterlandet och Kronans Apotek flyttar in.

I höstas satte Serneke spaden i marken för det nya köpcentrumet i södra Kungsbacka. Trots tajt tidplan har Serneke hunnit klart i tid och Södercity är nu redo för att hyresgästerna ska flytta in. I fredags överlämnades lokalerna till ägaren Adapta Fastigheter.

- Projektet har flutit på bra och vi har lyckats få klart köpcentrumet på kort tid utan att tumma på kvaliteten. Slutresultatet blev fint, det har lagts lite extra krut i projektet på att få till en estetiskt tilltalande byggnad, säger Niklas Olsén, arbetschef på Serneke.

- Tillsammans med Sernekes kompetenta och engagerade medarbetare har vi skapat en fin handelsplats. Jobbet blev klart på avtalad tid och med utmärkt kvalitet. Vi är glada över att kunna erbjuda våra hyresgäster dessa fina lokaler, säger Per Thörnqvist VD på Adapta Fastigheter AB.

Södercity slår upp portarna i slutet på mars. I samarbete med Adapta bygger Serneke även handelshus Borgås i Kungsbacka som också det ska stå klart under 2016.   

 


För mer information, kontakta:

Niklas Olsén, Arbetschef Serneke
Tel: +4670 431 51 69
niklas.olsen@serneke.se  

Tomas Järund, Kommunikationschef Serneke
Tel: +46 704 455087
tomas.jarund@serneke.se 

Per Thörnqvist, VD Adapta Fastigheter
Tel: +46 76 555 83 61
per@adaptafast.se  

Nyheter

Börsmeddelanden