Topp
rekrytering 

2014-03-31

I mars började Niklas Olsén arbeta på SERNEKE Bygg. Det första projektet blir Sjöbefälsskolan där rivning och projektering precis har inletts. – Det ska bli roligt och spännande att arbeta på ett företag som utvecklas och växer så mycket som SERNEKE gör, säger Niklas Olsén.

Senast kommer Niklas från en anställning hos Tommy Byggare som arbetschef. Där arbetade han i olika befattningar under sju år efter att ha tagit examen från Chalmers i affärsutveckling och entreprenörskap inom byggsektorn.

– Jag ville prova något nytt och SERNEKE var det företag som lockade mest. Jag hade hört mycket gott om dem genom bekanta som redan arbetade här, berättar han.

Niklas ser fram emot att vara med på resan mot att bli en av de största aktörerna inom byggsektorn. Han tror att han kommer att kunna bidra med kunskap, erfarenhet och en positiv anda.

– Det finns många drivna medarbetare på SERNEKE och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dem för att ta företaget framåt, förklarar Niklas. 

- Att få Niklas till SERNEKE känns riktigt bra. Hans position kommer att göra att vi förstärker vår position ytterligare mot den kommersiella marknaden, säger Ola Serneke, VD.

Nyheter

Börsmeddelanden