Region Öst första trainees på plats

2021-09-24

Sernekes nystartade traineeprogram är nu igång.  Våra första trainees, Kimberly Wennberg och Emil Lif, har startat sin 12 månader långa traineeperiod.

Syftet med programmet är att de ska få en unik inblick i företaget, våra olika verksamhetsområden och vara en perfekt start till en karriär inom byggbranschen.

Kimberly och Emil kommer få testa på både praktiska och teoretiska delar. De kommer arbeta i produktionen med bygg, anläggning och projektutveckling varvat med strategiarbete, kalkyl och inköp. Målet är att de ska skaffa sig goda förutsättningar för att fortsätta utvecklas i bolaget och få en ledande roll på sikt.  

Kimberly och Emil om deras förväntningar på traineeprogrammet.

– Jag förväntar mig att vi trainees kommer att utvecklas snabbt och besitta goda kunskaper efter att traineeprogrammet avslutats, säger Kimberly Wennberg.

– Mina förväntningar är skyhöga! Jag förväntar mig ett mycket lärorikt år där man kan vara med och bidra men framförallt få förutsättningarna att ta sig an en spännande roll efter programmets slut, säger Emil Lif.

För att bli trainee på Serneke ska du ha en akademisk examen som civilingenjör, ekonom eller inom samhällsbyggnad. Du ska vara i början av din karriär och ha ett stort intresse för samhällsutveckling.I början av 2022 öppnar ansökan för nästa traineeprogram hos Serneke som sen startar på hösten samma år. 

Fakta om programmet

Start: Hösten 2022

Tidsperiod: 12 månader

Placeringsort: Stockholm

Krav: Akademisk utbildning, är i början av din karriär och ett stort intresse för samhällsutveckling

Ansök senast: Ansökan öppnar i början av 2022

Nyheter

Börsmeddelanden