Värmdö Bygg byggstartar seniorboende i Viksjö

2015-04-30

I förra veckan byggstartade Serneke-bolaget Värmdö Bygg projektet Bonum Brf Ängshöjden i Viksjö, Järfälla. Projektet genomförs på uppdrag av Riksbyggen och projektsumman är ca 40 miljoner.

Bonum är Riksbyggens varumärke och organisation för seniorboende, där ledorden stavas trygghet, bekvämlighet och trivsel. Värmdö Bygg har sedan tidigare byggt Bonum Brf Blå Blom i Gustavsberg och har nu fått förtroendet av Riksbyggen att återigen uppföra ett Bonum-boende, denna gång i Viksjö centrum.
- Kollegor på Riksbyggen har varit nöjda med tidigare projekt som utförts i samarbete med Värmdö bygg, säger Lena Svensson på Riksbyggen.

Projektet omfattar 29 seniorlägenheter på 2-4 rum och kök. Lägenheterna blir ljusa och luftiga och utformade för att förenkla vardagen. Bostäderna ligger i närhet till både service och kommunikationer med stora möjligheter till ett rikt socialt liv. Projektet planeras stå klart till våren 2016.

Kontakt:
Anders Runberg, Arbetschef Serneke/Värmdö Bygg, tfn: 08 574 102 19
anders.runberg@varmdobygg.se

Tomas Järund, Kommunikationschef Serneke, tfn: 031 - 712 97 44
tomas.jarund@serneke.seBild: Rits Arkitekter/Riksbyggen.
Åttavåningshuset utförs av Värmdö Bygg.

      
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.

SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden