Ytterligare rekrytering

2012-12-04

SERNEKE gör ytterligare en rekrytering till en hög position genom Toni Hultberg. Toni förstärker SERNEKE Byggnads arbetslag som ny arbetschef i Göteborgsområdet och kommer att jobba med att stärka SERNEKEs position gentemot den kommersiella marknaden.

Toni Hultberg är 49 år och kommer från Göteborg. Hans senaste anställning var som nordisk chef på ENACO där han ansvarade för all byggnation av datahallar på den nordiska marknaden. Innan dess var han 20 år på Skanska, varav 6 av dessa tillbringades utomlands för Skanska International.

Ola Serneke VD för SERNEKE säger i kommentar:

- Toni kommer att ansvara för arbetet gentemot kommersiella marknaden. Vi vill stärka vår position ytterligare och bli en självklar aktör för privata och kommersiella företag vid val av byggentreprenör. Toni kommer passa in och komplettera SERNEKE på ett mycket bra sätt. Hans erfarenhet samt entreprenörstänkande kommer göra SERNEKE ännu vassare, bredare och starkare.

- Jag ser fram emot att vara delaktig i en ung och driven organisation som har bevisat för både beställare och konkurrenter att SERNEKE är en bland de stora spelarna. Att vara i ett företag med snabba beslutsvägar både intern och mot beställare är spännande och jag ser med framförsikt och glädje fram emot att vara delaktig i att uppnå de mål SERNEKE har satt, säger Toni Hultberg.

Nyheter

Börsmeddelanden